Τα Νέα Της Πόλης

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας:
facebook
 
you-tube insta

Ανακοίνωση
Τα νέα της πόλης κοντά σας με κανάλι youtube και instagram:
A+ A A-

Η Ειρήνη Χατζοπούλου υποψήφια σύμβουλος τοπικής κοινότητας Πέλλας

Καλησπέρα σας φίλοι μου επειδή δέν εχω κάποιο λογαριασμό στα social media θα ήθελα να σας πω δυο λόγια μέσα από την σελίδα του αγαπητού Λάζαρου «Τα Νέα της Πόλης»
Πριν από τις λίγες μέρες κατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων δημάρχων για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης κ με χαρά σας ανακοινώνω την συμμετοχή μου ως υποψήφια τοπική σύμβουλος της κοινότητας Πέλλας με τον νυν δήμαρχο  κ Γρηγόρης Στάμκος.
Για όσους δεν με γνωρίζουν ονομάζομαι Ειρήνη Χατζοπούλου,έχω μεγαλώσει στην Παλιά Πέλλα  κ έχω δυο υπέροχα  παιδιά τον Λευτέρη κ την Ευδοκία.Ασχολούμαι  με την αγροτική καλλιέργεια αρκετά χρόνια όπως και με τα κοινά του τόπου μας έχοντας εκλεγεί ξανά την περίοδο 2014-2019.
Λόγο προσωπικών θεμάτων αναγκάστηκα να απέχω  από την πολιτική σκηνή για ένα χρονικό διάστημα όμως η αγαπη μου για τον τόπο μας κ το αίσθημα ευθύνης με έκανε να δηλώσω παρών κ να συστρατευθώ μαζί με τον κ Γρηγόρης Στάμκος - Πέλλα Μαζί και τον συνδιασμο «Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε» και να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου!
Γι αυτούς που  με γνωρίζουν ξερουν οτι είμαι ένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια εντιμότητα κ εργατικότητα που δεν φοβάται να διεκδικήσει πράγματα, είμαι άνθρωπος της πράξης και ΟΧΙ της θεωρίας.
Θέλω λοιπόν μέσω της εκλογής μου να μου δώσετε το δικαίωμα να μπορέσω να κάνω πράγματα που θα βοηθήσουν κ θα αναβαθμίσουν τον τόπο μας, το χωριό που αγαπήσαμε κ αγαπάμε στην δικιά μας Παλιά Πέλλα!
Με εκτίμηση Ειρήνη Χατζοπούλου!
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 20:01
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Αγαπημένα Άρθρα

Prev Next Page:
Copyright © TaNeaTisPolis.gr | Designed by FREEZDOM