Τα Νέα Της Πόλης

Ποιοι Έλληνες επώνυμοι έχουν σήμερα γενέθλια;

 
   19 Ιανουαρίου σήμερα και εντοπίσαμε δύο ηθοποιούς,  έναν μουσικοσυνθέτη και ένα δημοσιογράφο, που έχουν σήμερα γενέθλια. Ας ξεκινήσουμε από τις κυρίες που δεν χρειάζονται και ιδιαιτέρες συστάσεις.
 
      Βίκυ Κουλιανού. Η μελαχρινή καλλονή συνεχίζει να είναι μια πολύ ωραία γυναίκα με άψογη σιλουέτα. Ο χρόνος είναι φίλος της και όσο μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει. Πόσο χρονών γίνεται σήμερα; Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός γίνεται 52.
                                        
 
 
     Δήμητρα Ματσούκα. Στις 19 Ιανουαρίου του 1974 ήρθε στον κόσμο η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, η οποία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και σήμερα γίνεται 47 χρονών.  
 
  Στις 19 Ιανουαρίου του 1942, γεννήθηκε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, με πολλές μεγάλες επιτυχίες που όλοι κάποια στιγμή έχουμε σιγοτραγουδησει. Μιλαμε για τον Γιώργο Χατζηνάσιο, που οι μελωδίες του μας συντροφεύουν πάντα.
                                                    
 
     Σήμερα έχει γενέθλια και ο Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος Χρήστος Γιασκουλίδης, που τον γνωρίσαμε από της ενημερωτικές εκπομπές που παρουσιάζει στη ‘’Βεργίνα’’ τηλεόραση και οι πληροφορίες μας λένε ότι σύντομα ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα.                 
                                                              
 
     Χρόνια πολλά σε όλους. 
 
    (Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι σαν σήμερα γεννήθηκαν δύο Έλληνες ηθοποιοί, που δυστυχώς φύγανε πρόωρα από τη ζωή. Η Έλενα Ναθαναήλ και ο Τόμας Πρωτόπαπας.)
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 14:21
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.