Τα Νέα Της Πόλης

Η Κρητικιά που έκανε «Deal» στην εκπομπή του Φερεντίνου με 40.000 !

Μια ξανθιά καλλονή

από το Ρέθυμνο τίναξε στον αέρα την μπάνκα του «Deal»! Η 32χρονη Μαίρη Αρβανίτη, που εντυπωσίασε με το λαμπερό παρουσιαστικό της, ρίσκαρε αντιμετωπίζοντας τον αόρατο τραπεζίτη στην τελευταία εκπομπή του έτους και έγινε πλουσιότερη κατά 40.000 ευρώ!

Στη μέση του παιχνιδιού, όταν ρωτήθηκε από τον Χρήστο Φερεντίνο τι θα έκανε τα χρήματα αν κέρδιζε ένα καλό ποσό, η όμορφη Κρητικιά απάντησε πως θα επένδυε ένα μέρος στην οικογενειακή επιχείρηση και ένα άλλο θα το έδινε σε μια φίλη της, το παιδί της οποίας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το «Deal» της ζωής της το έκανε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου και στο κοινό βρίσκονταν η δίδυμη αδερφή της Ελίνα μαζί με τη μητέρα τους!

Οι πρώτες προσφορές του τραπεζίτη ήταν μικρές, όμως εκείνη συνέχισε -χορεύοντας στα διαλείμματα τσιφτετέλι- και, όταν της δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξει το κουτί της που είχε τον αριθμό 10, τόλμησε και πήρε το κουτί με τον αριθμό 2. Η κίνηση ήταν σωστή, αφού στο αρχικό κουτί ήταν τα 10 ευρώ, ενώ στο νέο υπήρχαν 40.000 ευρώ!

πηγή Espresso

Τελευταία τροποποίηση στις

Έκθεση εικόνων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.