Τα Νέα Της Πόλης

Τέλος καλό όλα καλά έτσι λένε...

Δυστυχώς και εγώ ήμουνα θύμα του κορονοϊού και το πέρασα σχετικά δύσκολα..

Ανεμβολιαστος χωρίς να υπήρξα αρνητής.

Κι αν κάποιος μου κάνει την ερώτηση τώρα θα το κάνεις;

Θα απαντήσω κατηγορηματικά και καταφατικά ΝΑΙ..   παιδιά αυτό που έζησα και είδα με τα ματάκια μου εύχομαι να μην το περάσει ούτε ο χειρότερος εχθρός μου...  ΚΑΝΕΝΑΣ..   την υγεία μας παιδιά!!!!

Μετά από 12 μέρες νοσηλείας σε Ιπποκράτειο και Άγιο Παύλο αντίστοιχα και γυρνώντας μόλις στο σπίτι θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου πραγματικά όλους νοσηλευτές και τους γιατρούς που η λέξη μάχη και αγώνας δεν αντικατοπτρίζει αυτό που γίνεται μέσα στα νοσοκομεία ΗΡΩΕΣ ΗΡΩΕΣ ΗΡΩΕΣ το λιγότερο πού μπορώ να πω μας πρόσεχαν κάθε στιγμή και λεπτό παλεύοντας όλοι μαζί με έναν αόρατο πραγματικά και κυριολεκτικά εχθρό....

Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω έναν προς έναν όλους εσάς που πραγματικά καθημερινά δεχόμουνα τηλέφωνα και μηνύματα τα οποία και δεν μπορούσα να απαντήσω λόγω της κατάστασής μου και πού από όλους σας έπαιρνα δύναμη!!!!!

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Διάβα Καλαμπάκας ένας οδηγός φορτηγού, ο οποίος επιχείρησε να ξεφορτώσει μπάζα σε συγκεκριμένο σημείο λίγο πριν τη γέφυρα της Διάβας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr άγνωστο πως, αν και έμπειρος, δεν πρόσεξε ότι ακριβώς από πάνω βρίσκονταν καλώδια της ΔΕΗ. Όταν σήκωσε την καρότσα να πέσουν τα μπάζα αυτή βρήκε στα καλώδια και το ρεύμα κεραυνοβόλησε τον οδηγό ενώ κατέκαψε μέρος του οχήματος.

 
 

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας χωρίς τις αισθήσεις του και εκεί επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Σήμερα 23 Σεπτεμβρίου η εκκλησία μας γιορτάζει και τιμά την μνήμη της Αγίας Πολυξένης και Αγίας Ξανθίππης.Η Αγια Πολυξένη και η Αγία Ξανθίππη ήταν αδερφές Ισπανικής καταγωγής,εζησαν στα μέσα του πρώτου αιώνα μετά Χριστόν.Η Αγία Πολυξένη υπήρξε μαθήτρια του Αποστόλου Ανδρέα ο οποίος και την βάφτισε.Η Αγία Πολυξένη βοηθά και προστατεύει τους εργαζόμενους σε σκαλωσιές, όσους υποφέρουν από ταξιδιωτική ναυτία, αλλά και τις έγκυες να μην αποβάλλουν. Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και κυρίως στην καλή μας φίλη Τζένη Βεργή. Της ευχόμαστε ολόψυχα να χαίρεται το όνομα της και να είναι πάντα υγιής, ευτυχισμένη και