Τα Νέα Της Πόλης

Δημοτικός σύμβουλος Παύλου Μελά

ΤΙΤΛΟΣ
¨ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ¨.
 
Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Παύλου Μελά ανέλαβε την πρωτοβουλία να τοποθετήσει μεγάλες καρδιές ανακύκλωσης σε 3 σχολεία και συγκεκριμένα στο Συγκρότημα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, το 1ο Γυμνάσιο-1ο Λύκειο Ευκαρπίας και στο 2ο Γυμνάσιο-2ο Λύκειο Πολίχνης, οι οποίες θα λειτουργούν ως χώροι συγκέντρωσης για πλαστικά καπάκια.
Τα καπάκια που θα συγκεντρωθούν θα ανταλλαχθούν με ειδικά αμαξίδια ή απινιδωτές, υποστηρίζοντας παράλληλα και τις ευπαθείς ομάδες της περιοχής μας.
Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Παύλου Μελά καλεί όλους τους μαθητές, συλλόγους Γονέων και όλους τους δημότες να στηρίξουν την δράση συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια και συμμετέχοντας στις διάφορες ενέργειες που πρόκειται να ανακοινωθούν.
Στις φωτογραφίες είναι ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Παύλου Μελά Λαζαρίδης Ανέστης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Χριστοδούλου, ο  Αντιδήμαρχος Πρασίνου Αθανάσιος Λαζαρίδης καθώς και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Αικατερίνη Μαρταβαλτζή, Γεώργιος Τσαρσιταλίδης και η Ευτυχία Δασκουλίδου η οποία είχε και την ιδέα για την υλοποίηση της δράσης.
 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ! 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 20:01
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.