Τα Νέα Της Πόλης

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Παύλου Μελά

Η Πολυξένη Τζένη Συκιώτη, συμπολίτισσά μας που μεγάλωσε στην Ηλιούπολη, γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1987 και είχε πάντα ένα πάθος, να αναζητά το βέλτιστο σε οτι καταπιάνεται.
 
Το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά του Γιώργου Συκιώτη και της Άννας Παντούση, έχει πάντα μια ζεστή αγκαλιά για τα αδέρφια της Δημήτρη, Χρήστο, Αναστασία και ταυτόχρονα έχει αφοσιωθεί στην επιχειρηματικότητα, αξιοποιώντας νέες ευκαιρίες.
 
Η Τζένη απέκτησε  εφόδια με το πτυχίο Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων παροχής Υπηρεσιών Υγείας και τις 4 ξένες γλώσσες, αγγλικά, γερμανικά, ρουμάνικα, ιταλικά.
 
Είναι Σύμβουλος διασφάλισης ποιότητας, Σύμβουλος στις μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας και βιοτεχνολογίας,  Σύμβουλος σε ιδιωτική τράπεζα φύλαξης βλαστοκυττάρων, συνεργαζόμενη Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε Γερμανία, Ελβετία, Σκόπια, Ρουμανία, ενώ αναπτύσσει ηλεκτρονικό εμπόριο με διαδικτυακό κατάστημα ρούχων.
 
Έχοντας τη πεποίθηση οτι "αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και υπερβούμε τα όρια μας, θα δημιουργήσουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε", η Τζένη συμπορευεται με την Ευ Πόλις, για να συνεχίσουμε να δίνουμε υπεραξία στην τοπική κοινωνία.
 
Τζένη, καλώς ήρθες στην αυτοδιοικητική ομάδα που διδάσκεται από το παρελθόν, διαβάζει το παρόν και διαμορφώνει το μέλλον του Δήμου Παύλου Μελά.
 
#demourtzidisdimarxos
#eupolis #εκλογές2023
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 19:59
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.