Τα Νέα Της Πόλης

Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Μαρία Παυλίδου

Ονομάζομαι Μαρία Παυλίδου. Γεννήθηκα το 1994 και μεγάλωσα στην Πολίχνη. Είμαι το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά του Σταύρου Παυλίδη και της Φωτεινής Σγουρή. 

Το 2012 αποφοίτησα από το 1ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης και το 2016 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το Σεπτέμβριο του 2022 πραγματοποιώ τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο πρόγραμμα Διδακτική της Αγγλικής ως Ξένης/Διεθνούς Γλώσσας στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.   

 

Κατέχω πιστοποίηση CELTA από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Ειδικής και Σεξουαλικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. 

 

Θεωρώ πως όλοι οι πολίτες οφείλουμε να ασχολούμαστε με τα κοινά του τόπου μας ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να αφήσουμε μια βιώσιμη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. Παίρνοντας μια πρωτοβουλία ο καθένας μας ατομικά, μπορούμε να επιτύχουμε κάτι σημαντικό συλλογικά.  

 

Στις 8 Οκτωβρίου ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον δήμαρχό μας Δημήτρη Δεμουρτζίδη και την ομάδα του Ευ Πόλις με σκοπό να συνεχίσουμε το έργο που έκανε το Δήμο Παύλου Μελά να αναβαθμιστεί και να αλλάξει όψη τα τελευταία 9 χρόνια, φέρνοντας μια νέα πνοή στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 20:20
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.