Τα Νέα Της Πόλης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παύλου Μελά

Ονομάζομαι Γιώργος Τριανταφυλλίδης. Γεννήθηκα και κατοικώ στην  περιοχή της Πολίχνης στην Θεσσαλονίκη.Είμαι πρωτότοκος γιος του Ιωάννη  Τριανταφυλλίδη και της Ελένης Καραγιάννη. Έχω έναν κατα 3 έτη μικρότερο αδερφό τον Θοδωρή Τριανταφυλλίδη.
Από πολύ μικρή ηλικία δραστηριοποιούμαι στον χώρο της Εστίασης αρχικά ως εργαζόμενος και έπειτα ως επιχειρηματίας,Αφότου πιστοποιήθηκα ως θερμοϋδραυλικός και Ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις.Έχοντας στην φαρέτρα μου αυτή την πολυετή εμπειρία γνωρίζω καλά τις ανάγκες του χώρου, και προσπαθώ καθημερινά για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη αυτού. Από το 2021  δρω ενεργά στο Times Café Bar στην Πολίχνη,ωστόσο Παράλληλα από τον Μάρτιο του 2020 έως σήμερα, εργάζομαι στον  Όμιλο του Ηλία Αϊβάζογλου (Alma Estate μία εταιρεία με μακροχρόνια επιτυχημένη εμπειρία στο χώρο της διαχείρισης Ακινήτων , ως ειδικός σύμβουλος. Επιπροσθέτως εργάζομαι στην AutoDeal, μία εταιρεία από τις μεγαλύτερες στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 40 χρόνια στο Τμήμα Εμπορίου και Μισθώσεων)
Εν συνέχεια  , συνεργάζομαι με την  Αμερικανική εταιρεία  καλλυντικών LeChat Nails Greece, στο τμήμα πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών.
Τα τελευταία 4 χρόνια είμαι ενεργό μέλος της Κοινωφελής Επιχείρησης ΙΡΙΣ Δήμου Παύλου Μελά.
Εν κατακλείδι στο παρελθόν υπήρξα ποδοσφαιριστής του ιστορικού Φοίνικα Πολίχνης για τον οποίο τα τελευταία  έξι χρόνια έχω την τιμή και χαρά να είμαι εκλεγμένος ταμίας και ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 02:36
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.