Τα Νέα Της Πόλης

Ο περιζήτητος πλαστικός χειρουργός από την Βόρεια Ελλάδα!

Ο περιζήτητος

πλαστικός χειρουργός από την Βόρεια Ελλάδα!-Ο περιζήτητος

  πλαστικός χειρουργός από την Βόρεια Ελλάδα...!

Πρόκειται για τον επιτυχημένο πλαστικό χειρουργό Αντώνη Τότη ο οποίος ζει μόνιμα πλέον στην Θεσσαλονίκη όπου μπορείτε να τον βρείτε στην κλινική Γένεσις. Εξάλλου σε λίγους μήνες εγκαινιάζει και το προσωπικό του ιατρείο στην Θεσσαλονίκη μιας και η φήμη του ξεπερνά τα όρια της περιφέρειας κατακτώντας την Βόρεια Ελλάδα. Μέχρι τότε μπορείτε να τον επισκεφτεστε στο προσωπικό του ιατρείο στις Σέρρες από όπου κατάγεται ή στην κλινική Γένεσις.
Ο διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Μονάχου κεντρίζει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μιας και είναι από τους ελάχιστους που μετεκπαιδεύτηκε στο Miami Breast Center, Miami, Florida στον πρωτοπόρο της μεθόδου Roger Khouri MD, FACS που πρώτος εφάρμοσε την μεταφορά μέγαλων όγκων αυτόλογου λίπους για αποκατάσταση μαστού με χρήση του BRAVA.
Η εμπειρία του περιλαμβάνει Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, στο Paracelsus Klinik του Μονάχου Γερμανίας, στο νοσοκομείο Αγ.Ανδρέας Πατρών και στις κλινικές στην Γερμανία iatros klinik Munchen και RoMed klinik Prien am Chiemsee.
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε έχει μεγάλη εμπειρία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι προσεγγισιμος και πάνω απ όλα άνθρωπος, κατανοεί τις ανάγκες των ασθενών του και μαζί στοχεύουν στο άριστο αποτέλεσμα. Να ευχηθούμε και εμείς πολλές πολλές επιτυχίες και να συνεχίσει να κάνει τις γυναίκες ακόμα πιο όμορφες!

Τελευταία τροποποίηση στις
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.